hem de üç maymun.... » devamı.
'domuz mamullerini yiyen insanlarda domuz melaneti vücuda yerleşir. böylece zamanla o insanlar domuza benzemeye başlarlar. biliyor musunuz? domuz ve saksağan eşcinseldir. dünyada sadece bu iki hayvan eşcinseldir.bir de özellikle son yıllarda insan neslinden eşcinsel olanların sayısı tahminlerin üzerinde bir düzeyde seyretmektedir. (...) bunun domuz mamullerini yemekle çok yakından alakası vardır.' oley.... » devamı.
türk vatandaşlığının şartlarından biri de stockholm sendromu olduğundan ötürü, ttnet'e minnettarız. öylesine minnettarız ki, o kadar olur.... » devamı.
ırkçı önyargılar üzerine sanat eseri inşa etmenin dayanılmaz hafifliği, ve bununla beraber cebe giren paranın inkredibıl ağırlığı. levent kırca, bir zamanlar seni de severdim.... » devamı.
bir türlü 'bize ne lan?' demek akıllarına gelmiyor şu canım bir tanem devletimin. aşk-ı memnu şeysi: [link]... » devamı.
pek cici kuçu. o değil de, fırsattan istifade sizi haberdar etmek istediğim şeyler var: geçen cumartesi internet engellemeleri ve genel olarak sansüre karşı fikirlerin paylaşıldığı bir toplantı gerçekleşti. kısa bir deklarasyon belirlenmesine rağmen bir kaç gün içinde daha detaylı ve geniş çaplı bir deklarasyonun oluşturulmasına karar verilmişti. toplantının hemen ertesinde sansür karşıtları internette ve sokakta farklı noktalarda buluştular, iletişime geçtiler, eylem fikirlerini tartıştı... » devamı.
bu sayfayı bu hale getirmek için kaç yılını harcadı ilgili hanımkız bilmiyorum ama, biz yine de å... » devamı.
bu konuda bu sabah yeterince döktüm içimi, daha fazla konuşasım yok aslında. ama yine de adamların kendi kendilerine vergi hesabı yapıp google'a 30 milyon lira hesap çıkarması muhteşem olmuş, onu eklemeden geçmeyeyim. ek: delilikler'i ekşiblog'a eklemeye yeltendim, hala 'bekliyor' diyor ama bu bir sorun mudur bilemedim. hem o, hem de eklendiği zaman linklemek için sol tarafa koyabileceğim bir logo arıyorum, bu konularda yardım edebilecek biri varsa ve yorum kısmına yaza... » devamı.
biraz eski bir feed ama tartışma hala sürdüğü için buraya koymakta bir sakınca görmedim, hem rafet el roman'ı da hatırlayıp kısmen nostalji yaşamış olduk bir saniyeliğine. belki de yaşamadık, bilemiyorum. bunun yanında, izlemenizi çok istediğim bir iki video var. bu videoları izlerken ilk önce gençliğimizin ne halde olduğuyla ilgili alnınızda biriken pek çok endişe, videoları tamamladığınızda alnınızı terk edecek ve arkasında serin bir yaz rüzgarına bırakılmış terli bir göbek hissi bırakac... » devamı.
bu ülkede bişey istemek kabahat. hani, belki kabahat değil de, hayatı ölesiye zorlaştıran bir olay. bişeyi değiştirmeyi umut edebilmek için bile her seferinde beş sene bekliyoruz, ve sonra o umut da kıçımıza kaçıyor. bu ülkede sansür var, bağımlılık var, fiziksel ve zihinsel kirlilik var, fiziksel ve zihinsel gürültü var, beceriksizlik var, savaş var, huzursuzluk var, var oğlu var anasını satayım, ama hala biri diyor gazzeye yardım, öbürü diyor ülkeyi bölecekler. bu ülkede devlet diktası var,... » devamı.
gerisi fark etmez. cevaptaki 'bu bulaşmaz dedikleri olay yüzde yüz değil' kısmı çok hoşuma gitti. bunun yanında, soruyu soran arkadaşın olayla ilgili olmadığı halde sevişen iki aidssiz erkeğin kendisine aids bulaştırmasıyla ilgili endişesi de oldukça takdire şayan bir hareket. tabii hiçbiri doktor beyin akılcı sanal ortam kavramıyla yarışamıyor.... » devamı.
konuyu biraz daha irdelediğimizde ise, bu konuyla ilgili iki feede daha rasladık. aralarındaki çelişki muhteşemdi. birincisi orjinal feedden bir saat sonra, ikincisi ise dokuz saat sonra internetlere salınmış bu söz öbeklerinin bizi moralmen çökerteceği kesin. eheh. eheheheheh. silinmeye karşı screenshotlar: [orjinal] [birinci] [ikinci]... » devamı.
mehterci ceddin dedelerim biraz çirkin olabilir, ama olsun. bence çok tatlılar.... » devamı.
bu harekete maruz kalan ronnie james dio'nun daha fazla dayanamayıp bu diyarları terk ettiği kulaktan kulağa dolaşan dedikodular arasında.... » devamı.
şimdi neden bu kadar küfrettiğimi anlarsınız umarım gençler. linkin gittiği sayfa bir şekilde internetlerden kaybolur diye screenshotını da aldım, şöyle kenarda dursun. gelecek nesilleri geçmişin iğrençliklerinden korurken kullanırız artık.... » devamı.
dikkat: lost'un finalini bir gün izlemeyi planlıyorsanız bu stripin konu edindiği linke lütfen tıklamayın, zira açık açık spoiler vermişler. onu geçtim, lost finaliyle ilgili bu kadar bilginin yanında sağır oda'dan hiç bahsetmemişler. bu da gösteriyor ki sağır oda'nın finalini hatırlayan gerçekten yok. ek: muhteşem bir insan olan süperkahraman sayesinde deliliklerin de artık fanartı var? garip şeyler oluyor. çok güzel bir portal yalayıcısı olan süperkahraman'ın şahane... » devamı.
habercilik etiği gereği gösterilen özen? nope.... » devamı.
bu bölüme o günkü striple ya da gündemle ilgili vermek istediğiniz bilgileri girin. unutmayın sayfanızda devamlı yeni bilgiler vermelisiniz ki ziyaretçileriniz her geldiklerinde yeni birşeyler bulabilsin, sitenizin ziyaretçi sayısı artsın. yazılarınızı kolay okunması için elinizden geldiğince kısa tutun. geocities bile öldü ama şu sitemynet ölemedi.... » devamı.
şunu alıntılamak istiyorum: 'bir tek ihtimal daha kalıyor geriye: teknik bir arıza olması. ancak, bu tür bir teknik arıza neden ve nasıl kaynaklanır, aklımıza mantıklı bir açıklama gelmedi.' bir ihtimal daha var o da ölmek mi dersin, demeden önce, internetlerin oldukça büyük olmasına rağmen sınırsız olmadığını bilmek gerekiyor. daha açık konuşmak gerekirse, internetler dolu. adam yıllardır hapiste. maillerini mi kontrol edecek, yeni maillere yer mi açacak yahu? öte yandan, se... » devamı.
